Gyereknapi Kutyagolás és Örökbefogadó Nap

Töltsetek el egy kellemes napot kutyák, cicák és állatbarátok társaságában! A május végi Gyereknaphoz kapcsolódóan szeretnénk egy vidám napot szerezni az Állatotthonunkba kilátogató gyerekeknek és persze a nálunk élő mintegy 62 kutyakölyöknek is! 

 

 

2015. június 06­án 11.00 órától nagy­nagy szeretettel és meglepetés­finomságokkal várjuk a Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonunkba kilátogató gyermekeket.

 
Állatotthonunk apró kedvencei is reménykednek, hogy kapnak valami ajándékot ez alkalomból: egy­egy kiadós sétát, nagy­nagy viháncolást a játszótéren a gyerekek társaságában, sok­sok simit.
 
Természetesen a legnagyobb vágyuk, hogy valaki éppen őket választja és végre egy igazi, szerető gazdi mellett fedezhetik fel a világot, az ember szeretét, gondoskodását.
 
Minden újdonsült gazdit és kedvencét ajándékkal lepjük meg!
 
Az elmúlt napokban több mint 20 kutyakölyök kerül gondozásunkba, így elhelyezésük már óriási nehézséget jelent számunkra. Várjuk azoknak az ideiglenes gazdiknak a jelentkezését is, akik vállalni tudják néhány kis rakoncátlan apróság ideiglenes nevelgetését. Élelemről, oltásokról és gyógykezelésről Alapítványunk gondoskodik!
 
 
 
 
 
Bővebb információ:
 
Nyíregyháza, Csatorna u. 2. ­ Állatotthon
42/727­736