Ismét Fesztivál az állatokért Nyíregyházán

2014-ben is elérkezett az idő, hogy a kutya tartók ismét egy állati jó napot töltsenek együtt kedvenceikkel a Bujtosi Városligetben a Fesztivál az állatokért rendezvényünkön!

 

 

A már hagyományosnak számító Állati felvonulás 10 órától indul a Korzó Bevásárló központ parkolójától. 9:30 perctől várjuk a gyülekező két és négylábúakat egyaránt.
 
Ezt követően a Bujtosi tónál kezdődnek a programok, ahol alapengedelmességi, őrző-védő, agility kutyás bemutatók színesítik a napot. Vérpezsdítő táncosok gondoskodnak a vidám hangulatról.
Bár a kutyusok lesznek a nap főszereplői, de egzotikus állatokkal valamint a lovas "suttogó" módszerrel is megismerkedhetnek az érdeklődők.
 
Nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várjuk a nevezésüket.
 
És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára.
 
 
 
A Purple Puppy kutyakozmetika jóvoltából egész napos kutyakozmetikai tanácsadás várja a közönséget, valamint állatorvosi-állatvédelmi szaktanácsadást is tartunk. A gyerekeknek pedig szabadtéri játékokkal, állatvédelmi kvízzel szerzünk felejthetetlen pillanatokat! Kedvenceiket egyedi ajándék-tárgyakkal lephetik meg a gazdik, hiszen az Állatbarát Alapítvány és a Bol-Dog.hu webáruház ajándéktárgyai is megvásárolhatóak.
 
A Fesztiválra kilátogatók  kipróbálhatják őseink életmódját is, hiszen körbejárhatják a Ligetet  a felvonulást felvezető lovas kocsin és lovakon , sőt a legbátrabbak az íjászat  fortélyait is megtanulhatják.
 
Természetesen az Alapítvány négylábú kedvencei is képviseltetik magukat. A területet ellepik azok az örökbe fogadható kutyák, akik már nagyon várják, hogy az álom gazdi rájuk találjon.
 
Kérjük, hogy a saját kutyával kilátogatók hozzák magukkal az eb oltási könyvét.
 
Íme a részéletes program:
 
9.30 – 10.00 Gyülekező a Felvonuláshoz ( Korzó Üzletház mögött)
 
10.00 – 10.30 Állatos felvonulás
 
10.30 – 10.45 Táncos bemutató az Y2K jóvoltából
 
10.50 – 11.20 Agility kutyás bemutató a MEOE kutyavezetői és kedvenceik előadásában
 
10.25 – 11.50 Kisállat bemutató az Állatibemutató.hu tolmácsolásában
 
12.00 – 12.30 „Suttogó” lovasbemutató Dr. Egyed Anna jóvoltából
 
12.35 – 13.00 Örző-védő kutyás bemutató a MEOE közreműködésével
 
13.05 – 14.05 Keverék kutyák szépségversenye 3 kategóriában
 
14.05 – 15.00 Tombolasorsolás
 
 
 
A rendezvény sikeréhez hozzájárulnak: Kurc Bt., Diego Áruház Nyíregyháza, Farkas Attila vállalkozó, Vella Pékség, Galéria Függönyszaküzlet, Kis B. Ker Kft., Belvárosi Optika, TESCO áruház, Retro Rádió, MEOE Nyíregyházi Szervezete, Y2K tánccsoportja, Purple Puppy Kutyakozmetika, Állatibemutató.hu., a Bol-Dog.hu Webáruház és a rengeteg segítőnk, önkéntesünk.  Köszönjük!