VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztivál

VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztivál A közelmúltban a VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztiválon Bertalan Lászlónak – a Tiszadobi Gyermekvédelmi Központ igazgatójának és munkatársainak - sok hetes előkészítő és szervező munkájának köszönhetően népes csapat nevezett be résztvevőként a méltán híressé vált böllérversenyre.

 

 

 

 A Gyermekvédelmi Központ részéről mintegy harmincfős csapat képviseltette magát a rendezvényen, de nemcsak a gyerekek, hanem a Gyermekvédelmi Központ dogozói is erősítették a kis csapatot. Nyíregyházáról indulva Tiszavasvárin, Tiszalökön és Tiszadadán át több résztvevőt felvéve a Start Kft. által biztosított busszal érkeztünk meg Tiszadobra, ahol még jelentős létszám csatlakozott a Szabolcs megyét képviselő társasághoz.

 

 

VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztivál  

  

 

Mint utólag végül kiderült – az Abádszalóki Kovács Mihály Polgármester úr tájékoztatásából -, a böllérversenyre benevezett mintegy huszonhat csapat közül egyetlen szabolcsi résztvevő a Tiszadobi Gyermekvédelmi Központ csapata. Sikeres részvételüket igazolja, hogy a zárás értékelésekor az egyik díjat, mint a legjobb és legsikeresebb „ABÁLTSZALONNA” készítő társaság a Gyermekvédelmi Központ nyerte el, melynek elismerését Bertalan László igazgató úr vett át, ezzel a ténnyel is méltányolva és elismerve azt a nem kis előkészítői, szervezői munkát, melyet ennek a sikeres rendezvénynek a létrejöttében kifejtett. 

  

  

Egy bizonyos, hogy a megszerzett tapasztalatokkal felvértezve jövőre is résztvevője lesz a Gyermekvédelmi Központ csapata a méltán híres böllérversenynek!

Es.Gyé.