Már ötödik éve visszajáró vendégünk

Már ötödik éve visszajáró vendégünkJim Cook a Királyi Skót Néptánc Társaság tánctanára (Royal Scottish Country Dance Society) már ötödik éve mutatja be és oktatja kicsiknek, nagyoknak, hölgyeknek, uraknak kiváló szakmai végzettségét, tánctudását.

 

 

A nyíregyházi Angol Magyar Baráti Társaság Egyesület támogatásával és együttműködésében október 19-20-21-én 16.00-18.00 óráig a Váci Mihály Kulturális Központ Tükörtermében mutatta be a hangulatos és közösségformáló skót néptánc szépségeit.

 

Már az első napon (19-én) abba a szerencsés helyzetbe kerültem-kerülhettem, hogy betekintést nyerhettem a skót tánc iránt érdeklődők táncoktatásába.

 

Ők több szempontból is kivételezett helyzetben tudhatták magukat, hisz a tanáruk kitűnő, kimagasló szaktudással rendelkezik, más szempontból meg azért, mert ezen alkalommal is gyakorolhatták, talán a még el nem felejtett angol nyelvtudásukat.

 

 

Már ötödik éve visszajáró vendégünk - Jim Cook  Már ötödik éve visszajáró vendégünk - Jim Cook

 

http://www.nyirport.hu/sites/default/files/upload/_Cikkek/2012/2012_10/Cikkek/JimCook/100_4055.JPG

 

 Így a további jelentkező érdeklődők előtt, ők már hamarabb megtanulhatták a skót néptánc rejtelmeit. Mindenki felhúzta kényelmes cipellőjét, ropták a táncot és már a fülekben csengett a szép és hangulatos skót népzene.

Jim Cook 2013-ra is visszavárunk!

Hajzer Andrea(Andy)

 

Jim Cook