Nőnapi kárpáti sáfrány az E-misszióval

e-misszió„A virág elhervad, az emlék megmarad!” - Ajándékozza meg kedvesét egy virágtúrával!Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület március 05-én Nőnapi kárpáti sáfrány túrát szervez.

 

 

A hosszú tél után ki ne vágyna egy napsütötte tavaszi sétára, ahol szívet melengető élményt nyújt a természet ébredésének látványa. Az E-misszió Egyesület Nőnap alkalmából tavaszi virágnéző túrát szervez, ahol a résztvevők megcsodálhatják a tavasz színpompás hírnökeit.

Kikelet havában sok ritka növénnyel büszkélkednek az öreg tölgyesek. A sarjadó fák koronáin átszűrődő tavaszi napsugarak még varázslatosabbá teszik a virágba borult erdei tisztásokat. Márciusban az éledező beregi erdők ligeteiben egy élénk lila, törékeny kis növény, a kárpáti sáfrány hívja fel az arra járó kirándulók, és a korán ébredő pillangók figyelmét. A lilás virágokkal egy időben bontja lepleit a hófehér tavaszi tőzike és az aprócska virágaival megbúvó erdélyi csillagvirág.

A tavaszi ébredés élményeinek szépségét ossza meg kedvesével, családjával, barátaival! Kirándulásunkra mindenkit szeretettel várunk!


Helyszín: Beregi-sík, Márokpapi környéke

Időpont: 2011. március 05. (szombat)

Indulás: Csiperke Erdei Iskola és Tábor (Márokpapi, Kossuth u. 111.)

Jelentkezni és érdeklődni a http://csiperkeerdeiiskola.hu/ oldalon, vagy a 42/504-403-as számon lehet!