Látható Polgárőrök

Látható PolgárőrökÚj többfunkciós Polgárőr feliratú felsőruházatot kapott az Eperjeskei Polgárőr Egyesület 15-tagja. Az egyesület 2010.02.19. du.tartotta 2009-évet értékelő közgyülését,ahol Varga Béla az egyesület elnöke az egyesület évi munkájáról számolt be.

 

 

 

 

Harmati Gábor r.alezredes a Záhonyi Rendőrkapitányság vezetője jónak értékelte a település közrendjét és kiválóra a polgárőrökkel való együttmüködést, megállapitva,hogy a polgárőrök munkájának is köszönhetöen csökkent a településen  az ismertté vált büncselekmények száma. Tavaly  a 31-fös polgárőr Egyesület 1865-óra önálló szolgálatot  teljesített,mig rendőrrel közösen 226-óra közterületi szolgálatot láttak el.

A település rendezvényeinek biztositásában is jelentős szerepet vállaltak. Az Egyesület elnöke  a közgyülésen osztotta ki a  15.db többfunkciós ruházatot, melyet  pályázaton elnyert pénzből vásároltak. Jászovics László a megyei Polgárőr szövetség Elnökhelyetese,erdeményes  munkájuk elimeréséül oklevelet,és tárgyjutalmat adott át:

Zolcsák Tibor és Demeter Tibor polgárőröknek