A Hegyalja fellépőire idén először a közönség is szavazhat

A Hegyalja fellépőire idén először a közönség is szavazhatLépj föl te is a Hegyalján, április 15-ig jelentkezhetsz! A fesztivál programjába idén első alkalommal a közönség is beleszólást kap. Mozgósítsd a rajongótáborod: a www.bandland.hu oldalon leadott szavazatok döntik el, kik közül kerülnek ki a Hegyalja 2009-es fellépői.

 

Indítsátok az idei fesztiválszezont már most a Jelentkezések menüpont alatt elküldött Hegyalja-nevezéssel. Az idén tízéves Hegyalja fesztiválon nem csak a befutott kedvencek, de feltörekvő új zenekarok is lehetőséget kapnak, hogy megvillantsák tehetségüket. A fesztiválra jelentkező zenekarok és DJ-k mindegyike jó eséllyel pályázik a fellépésre a tokaj-rakamazi fesztiválon. A döntésbe idén először a rajongók szavazatai is beleszámítanak.

Regisztráljatok a http://www.bandland.hu/RegisterAccount.aspx linkre kattintva, és mozgósítsátok a rajongótáborotokat!

A Hegyalja fellépőire idén először a közönség is szavazhat

Az előadói profilok publikus része kikerül a www.bandland.hu oldalra, ahol a zenétekbe bárki belehallgathat, és az oldal regisztrált felhasználói eldönthetik, hogy a jelentkezők közül kikkel szeretnék együtt ünnepelni a Hegyalja tízéves jubileumát. A jubiláló fesztivál
közönsége nektek is megszavazhatja a sikert.

A zenekarok és a DJ-k jelentkezését április 15-ig várjuk. A Hegyalja fesztiválra évek óta több mint tízszeres a túljelentkezés, ne halogassátok a jelentkezést! Minél hamarabb regisztráltok, leendő és már meglévő rajongóitoknak annál több ideje lesz, hogy szavazzanak.

Fesztiválozz a sörcsapon innen és a sörcsapon túl!

A Hegyalján közel kétszáz diákmunkás fesztiválozhat úgy, hogy megspórolja a belépő árát, sőt, még némi sörpénzt is keres. Ha szeretnél büfésként, takarítóként, az információs szolgálat munkatársaként vagy éppen műszaki kisegítőként dolgozni a Hegyalján, jelentkezz május 31-ig a Jelentkezések menüpont alatt, hogy bennfentesként idén nyáron a tízéves Hegyalja kulisszái mögé is bepillanthass.

 

 

www.hegyaljafesztival.hu