Skip to Content

Régészet Napja 2015 a Jósa András Múzeumban és a Sóstói Múzeumfaluban

A Magyar Régész Szövetség ebben az évben is meghirdeti a Régészet Napját, melyhez a Jósa András Múzeum is csatlakozik. Az idei év központi témája a "Lelőhelyfelderítéstől a rekonstrukcióig".

Örökbefogadó Nap

Különleges örökbefogadó nap az Állatbarát Alapítványnál

Különleges örökbefogadó nap az Állatbarát Alapítványnál 2015. február 28-án az Ivartalanítási Világnaphoz kapcsolódóan  Örökbefogadó napot rendeztek a nyíregyházi  Állatbarát Alapítványnál, ahol 6 szerencsés kutyus és egy cica is gazdára talált. A színes programok között talán a legizgalmasabb az ivartalanítási műtét volt. Karola kutyus műtétét nézhették végig a legbátrabbak a menhely oktatóműtőjében.

Szombati cica örökbefogadó nap az Állatbarát Alapítványnál

2014. július 12-én, szombaton, 8-16 óra között a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonunkban várjuk mindazon érdeklődőket, akik egy doromboló szőrgombóccal szeretnék bővíteni a családjukat.
 

Kölyökmentő örökbe fogadó nap az Állatbarát Alapítványnál!

2014. február 8-án, szombaton 8-16 óra között, kifejezetten kölyök kutyáik érdekében az örökbe fogadó napot szerveznek a nyíregyházi állatmenhelyen!

Örökbefogadó napot rendezett az Állatbarát Alapítvány a nyíregyházi Korzóban

Örökbefogadó napot rendezett az Állatbarát Alapítvány a nyíregyházi Korzóban 2013. október 19-én Örökbefogadó napot szerveztek a Korzó Bevásárlóközpontban, amelyben az Állatbarát Alapítvány önkéntesei is segédkeztek. A menhelyről hozott kutyusokkal népszerűsítették az örökbe adást, de a nap folyamán kutyaszépségversenyre is benevezhettek a vállalkozó kedvűek. Kutyakozmetikai és állatorvosi tanácsadást is hallgathattak, az engedelmességi bemutató mellett pedig kiosztásra kerültek az "Én és a kedvencem" rajzpályázat díjai is. 

Örökbefogadó Nap szombaton az Állatbarát Alapítványnál

VÁRUNK SOK SZERETETTEL MINDEN KEDVES LEENDŐ GAZDÁT SZOMBATON, 2013. SZEPTEMBER 14-ÉN, 8-16 ÓRA KÖZÖTT A NYÍREGYHÁZA, CSATORNA U. 2. SZÁM ALATTI ÁLLATOTTHONUNKBAN!

Fogadj örökre örökbe!

Az Állatbarát Alapítvány 2013. augusztus 31-én, szombaton 8-16 óra között örökbefogadó napot tart, és vár Minden kedves Érdeklődőt a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonában!

Örökbefogadó Nap az Állatbarát Alapítványnál!

Várunk szeretettel minden állatbarátot és érdeklődött az Örökbefogadó Napon, ahol közel 30 kis apróság és természetesen felnőtt társaik bizakodnak abban, hogy most talál rájuk az állom-gazdi. 

Tanévzáró kutyaparty Nyíregyházán

Tanévzáró kutyaparty Nyíregyházán Az Állatbarát Alapítvány szervezésében egy nagyon jó hangulatú vasárnapi rendezvényen vehettünk részt 2013. június 16-án a sóstói Futurobi Játszóháznál. Az érdekes programok mellett az örökbefogadásé volt a főszerep, a több mint 10 édesebbnél édesebb kutyus közül kettő (Bigi és Kálmi) a helyszínen gazdára is talált! 

Tanévzáró (Kutya) Parti és Örökbefogadó Nap Nyíregyházán

 2013. június 16-án 10.00 órától nagyszabású családi- és örökbefogadó napot tart az Állatbarát Alapítvány a nyíregyházi Futurobi Játszóházban.
 

Jótékonysági Koncertet és Örökbefogadó napot szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület Nyíregyházán

Örökbefogadó nappal egybekötött jótékonysági koncertet szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A három fellépős rendezvény május 11-én a nyíregyházi Romkert Sörözőben kap helyet, az est teljes bevétele az állatmentők munkáját támogatja.

Tartalom átvétel

Facebook Share

Copyright