Izgalmasan zárja és kezdi az évet a Móricz Zsigmond Színház

Az ünnepi előadásokra - Ma este megbukunk, Bolha a fülbe, Maggi és Lillemor, Életrevalók, Delila, Az öreg hölgy látogatása és a szilveszteri Legénybúcsú - már csak korlátozott számban érhetőek el jegyek, viszont jó hír, hogy a januárban is remek előadásokat tűztek műsorra bérletszünetben is!

 

 

Idén az év utolsó napján, december 31-én a Szindbád Bisztróval közösen hirdetünk meg egy komplett és komplex színházi szilveszteri műsort a Legénybúcsú előadásunkhoz kapcsolódva. A teátrumi kezdést megelőzően (külön vacsorajegy váltásával) 18 órától már várják a vendégeket a Szindbádban, ahonnan – akik rendelkeznek megváltott színházjeggyel – 19 órától átjönnek megnézni Szente Vajk közönség kedvenc vígjátékát. Majd az előadás után a bisztróban svédasztalos szilveszteri vacsorával folytatódik az est, színművészeink közül pedig Gulácsi Tamás, Gulyás Attila, Kiss Eszter Júlia és Kosik Anita zenés műsorukkal szórakoztatják a résztvevőket. Ami még különlegessége a Szindbád szilveszterének, hogy a földszinten szórakozók csendesebb, zongorazenés vacsora részesei lesznek, az emeleti rendezvényteremben pedig igazi buli hangulat, táncolós est várja az oda látogatókat.

Az új évben, 2024. január 11-én Szabó Márta, Jászai Mari-díjas színművész főszereplésével újra bérletszünetben várjuk Az öreg hölgy látogatására a közönséget a Krúdy Kamarában. Bogyó és Babóca, a csigafiú valamint a katicalány népszerű meséje is várja a kicsiket családjukkal együtt élőzenével, tánccal, közös énekléssel 2024. január 20-án, szombaton 1o órától a Bárány Frigyes Stúdióban.

Életrevalók című előadásunkat közkívánatra január 19-én, pénteken és 20-án, szombaton is műsorra tűzzük bérletszünetben, főbb szerepekben Horváth László Attilával és Gulyás Attilával. A Bencs Villában a magyar kultúra napja alkalmából 2024. január 22-én, hétfőn 17.30 órától Gulyás Attila zenés előadói estje tekinthető meg.

 

2024-ben is várjuk Önöket szeretettel színházi előadásainkra!

Jegyek elérhetőek online itt:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/
vagy személyesen:
Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda

Nyíregyháza, Színház u. 2. (Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér épülete)
Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926