Sunshine Total Music Party - a szülinap

Mit sem ér egy rádió hallgatók nélkül 

  Egy látássérült fiatalember kezdi a 99.4 Sunshine FM lemezlovasainak sorát, akit a rádió iránti rajongása ösztönzött arra, hogy fogyatékossága ellenére megtanulja azt, ami még egészségesek számára is kihívást jelent. 

 

 

Az idén először a VIDOR Fesztivál keretében ünnepli 18. születésnapját a 99,4 Sunshine FM. A város piacvezető rádiójaként, évről-évre a legismertebb hazai sztárok részvételével rendezi meg a nyár végén a rádió születésnapját, mely az elmúlt években a „Total Music Party – a születésnap” nevet viseli. A nagykorúvá vált rádió, nagydurranással kezdi szülinapi partiját augusztus 31-én, este fél 11-kor - szó szerint - ugyanis egy különleges tűzijátékkal indul a buli, ami a rádió leghallgatottabb zenéire festi meg majd Nyíregyháza belvárosának egét. Ezt követi a Hősök élőzenés nagykoncertje – melyet először hallhatnak Nyíregyházán - utána pedig a fiatalok nagy kedvence, Rico&Miss Mood lép fel, majd az estét, a 99.4 Sunshine FM népszerű lemezlovasai zárják.

 

Sunshine Total Music Party – a születésnap

 

Köztük egy egyedülálló dj., Szuhánszki Misi, aki látássérült. A fiatal ember több szálon is kötődik a rádióhoz. Amellett, hogy állandó hallgató, rendszeres játékosa a 99,4 Sunshine FM-nek, rajongása arra ösztönözte, hogy maga is belekóstoljon a rádiósok életébe, látássérültként. Vezet műsort iskola rádióban, vállal kisközösségi bulit és hangosítást, a legújabb projektje pedig, hogy a 99,4 Sunshine FM lemezlovasainak a nyomdokaiba lépjen. Ahogy ő fogalmazott: már „diszkózik” is, tanulgatja az ehhez szükséges eszközök kezelését, amit már beszerzett.  Szuhászki Misi kitörő örömmel fogadta a 99,4 Sunshine FM felkérését, hogy a születésnapon legyen ő az, aki nyitja a 99,4 Sunshine fm lemezlovasainak sorát, indítsa őt a koncertek utáni bulit, Nyíregyháza belvárosában, a Kossuth téren. Gyertek el és hallgassátok meg Szuhánszki djMisit!