A VIP bérletesek mindenkinél előbb vásárolhatják meg a 2018-as VIDOR Fesztiválra színházjegyeiket, melyek között az idei újdonság a VIDOR VIP színházi belépő lesz

A VIP bérletesek mindenkinél előbb vásárolhatják meg a 2018-as VIDOR Fesztiválra színházjegyeiket, melyek között az idei újdonság a VIDOR VIP színházi belépő lesz Idén először VIP bérlettel rendelkező látogatóink már 2018. július 20-án (pénteken) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, Nyíregyházán, az Országzászló tér 6. szám alatt.

 

 

A VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan ettől az évtől már VIDOR VIP színházjegyeket is értékesítünk, melyre az elővásárlási jogosultság 2018. július 20-án (pénteken) a VIP bérletesekre szintén vonatkozik korlátlanul, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

Nemcsak a VIDOR VIP belépőkre, hanem a többi színházjegyre is elővásárlási előnyt adunk ezen a napon VIP bérleteseinknek: az I. kategóriás előadásokra névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, személyesen 4 db belépőjegy váltható, a II. kategóriás előadásokra pedig mennyiségi korlátozás nélkül, a szabad helyek függvényében.

A VIP bérletesek mindenkinél előbb vásárolhatják meg a 2018-as VIDOR Fesztiválra színházjegyeiket, melyek között az idei újdonság a VIDOR VIP színházi belépő lesz

További információkról készséggel adunk felvilágosítást személyesen, Szervező- és jegyirodánkban (Nyíregyháza, Országzászló tér 6.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 és honlapjainkon a www.moriczszinhaz.hu és a vidor.eu oldalainkon!