Dupla LESZ Feszt himnusz premier

Dupla LESZ Feszt himnusz premier Sterbinszkyben és Vascoban, illetve a Before The Last zenekarban egy dolog biztosan közös. Ők jegyzik a negyedik LESZ Feszt nagyszínpadainak himnuszát.

 

 

Az idei LESZ Feszt egyik különlegessége, hogy két nagyszínpada is lesz, amelyeknek külön fesztiválhimnusz készült. A popzenei nagyszínpad himnuszát Sterbinszky és Vasco jegyzi Szabadon című zenéjükkel. A tavalyi Kistigris tehetségkutatóban feltűnt Before The Last zenekar Mesevilág című dala pedig a Rockzenei Nagyszínpad himnusza lett.

Mindkét dal a LESZ Feszt idei Wonderland, azaz a csodavilág témájára épít. Vascoék a forgatás idejére beköltöztek a világ harmadik - és Magyarország legnagyobb labirintusába az Ópusztaszeri Csillagösvény Élményparkba. A Before The Last pedig Kisvárdán, a LESZ Feszt helyszínén és a belvárosban forgatott, nagy örömére a sétáló utcának, ahol egy kis spontán utcazene fesztivált és ska örömzenét produkáltak a járókelőknek.

 

A himnuszok klipjei:

Sterbinszky x Vasco -Szabadon (feat. Bogi & Popa)

 

 

Before The Last - Mesevilág

 

Emlékeztetőként 2018-ban a MOL Popzenei színpadon lép fel Rúzsa Magdi, Ákos, Halott Pénz, Punnany Massif, Majka & Curtis, Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Margaret Island, The Biebers, Soulwave, Cloud 9+ és a New Level Empire. A rock zene nagyágyúi közöl pedig a Skindred, a Tankcsapda, a Beatrice, a Depresszió, Paddy and the Rats, az Alvin és a Mókusok, a Kiscsillag, a Supernem, a Fish!, a Leander Kills, az AWS, a Zorall, az Auróra és a Pál Utcai Fiúk lesz hallható a Pepsi Rockzenei Nagyszinpadon, a kisvárdai Várkertben.

Idén 3 nap alatt 6 színpadon, összesen 114 fellépőt láthatunk majd. Lesz külön Hell Dance Aréna, OTP Bank Techno Sziget, Nicolaus Eklektika Buli Színpad és Keménymag színpad is.

Baráti társaságoknak érdemes elővételben bérletet venni, mert már csak június 15-ig tehetik ezt meg.