Felújítások Nyíregyháza-szerte

Felújítja a Városi Stadion fa játszóterét a NYÍRVV Nonprofit Kft. A helyreállítás során lecsiszolják a faszerkezeteket, kijavítják a hibákat és újrafestik a játékokat.

Felújítja a NYÍRVV Nonprofit Kft. a Kossuth utca  150 négyzetméteres járdaszakaszát.  A Kossuth utca 2-4-6. szám előtti járdarész elöregedett, rossz állapotú volt, ezért a városüzemeltetés feltörte az elhasználódott felületet és 3 méter szélességben helyreállítja a burkolatot. A felújításokhoz közel 18 tonna aszfaltot használnak fel. A járdaépítés előreláthatóan a mai nap során befejeződik. A tervek szerint hamarosan elkezdődik az útszakaszon a víznyelők szintbe helyezése és a terület újraaszfaltozása is.

17 felújított, rönkfa padot helyeztek ki a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai a Sóstói erdő Hármas domb és Nyíregyházi Egyetem közötti területén, illetve az Erdei tornapályán. A korábbi padokat elbontották, mert az elmúlt évek során részben az időjárás, részben a rongálások miatt tönkrementek. A városüzemeltető társaság a Sóstói út mellett új padokat helyezett ki, az itt található jobb állapotú ülőhelyeket felújítás és újracsavarozást követően állították fel az erdei pihenőövezetekben.

Felújítja a NYÍRVV Nonprofit Kft. az Árpád utca Arany János utca és Vécsey utca közé eső 88 méter hosszú járdaszakaszát. Az elöregedett burkolat korábban be is szakadt, ezért 3 méter szélességben helyreállítja a városüzemeltető társaság. A felújításokhoz közel 30 tonna aszfaltot használnak fel.