A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Városszépítő akciója keretében az idei évben is meghirdeti füvesítési programját, melynek célja a város közterületeinek szépítése, ápolása.

A lakosság az akció keretében 1m3 komposztos termőföld keveréket és 1kg fűmagot igényelhet – a készlet erejéig (komposztos termőföld: 200m3, fűmag: 200kg) – melyet a közterületek (előkertek, utcafronti zöld felületek) szépítésére használhatnak fel.
 
Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról (www.nyirvv.hu) letölthető adatlapon 2015. március 6-ig küldhetik el a marketing@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4401 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címére. A postai igényléseken kérjük tüntessék fel, hogy a füvesítési akcióban kívánnak részt venni!
 
 
Kérjük mindazokat, akik a tavalyi évben sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek!
 
A kérelmeket beérkezési sorrendben bíráljuk el, az eredményről, és az átvétel időpontjáról  minden jelentkezőt tájékoztatunk. Az 1m3 komposztos termőföld és az 1kg fűmag 2015. március 16-27. között lesz átvehető a NYÍRVV telephelyén (4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.).