Célba értek a cipősdobozok Nyíregyházán

Több mint kétszáz ajándék gyűlt össze a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett cipősdoboz akcióban. Nyíregyházán a Kelet-magyarországi Speciális Mentők segítségével gyűjtötték és juttatták célba a csomagokat, melyeket a december 10. és 20. közötti akcióban az Adventi forgatagban adhattak le a segíteni vágyók.
 
A körülbelül kétszázhúsz ajándékcsomagot hétfőn adták át a rászoruló gyermekeknek. A speciális mentők 80 csomagot vittek el a Tarpai Nagycsaládosok egyesületéhez, hatvan darabot a Kislétai Ápoló-Gondozó Otthon lakóinak, és hála az idén különösen sok felajánlásnak, két nyíregyházi intézmény kis lakói is különleges karácsonyi meglepetésben részesülhettek.
 
A butykai és Rezeda utcai Családok Átmeneti Otthonában élő családok számára igaz karácsonyi meglepetést jelentettek a gyermekek korának és nemének megfelelően összeállított csomagok.
 
A Baptista Szeretetszolgálat és a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület ezúton is szeretné megköszönni minden támogatónak az önzetlen segítséget, a rengeteg felajánlást.