Új helyszínen a III. Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője

2013. július 13-i Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjének helyszíne megváltozott! A verseny a Sóstói Csónakázó Tó helyett a Sóstói Tófürdő tavának keleti oldalán, az Igrice főfolyás mentén kerül megrendezésre. 

 
2012-ben immáron második alkalommal került megrendezésre a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. rendezésében az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője. A remek nyári időben megrendezett versenyen 17 elvetemült és mindenre elszánt csapat nevezett, őrültnél-őrültebb tákolmányokkal. Volt a vízen rock&roll hajó, tv-stúdió, vízidisznó, traktor, pálmafa, vérkacsa, miegymás. Aztán koncertek, gasztrofesztivál és fergeteges hangulat zárták a napot.
 
Idén július 13-án reggel 10 órától ismét vízre szállhat minden elszánt jelentkező, aki nem retten meg attól, hogy építsen valami eszement tákolmányt, lényeg, hogy az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!Érdemes kreatívnak lenni, hiszen a gyorsaságon túl a külső megjelenést is díjazzuk, a leggyorsabb díja pedig egy 100.000 forint értékű masszázs zuhanykabin! A versennyel párhuzamosan Tóparti Bogrács-Party és könnyűzenei koncertek teszik feledhetetlenné a napot, tehát ismét érdemes kilátogatni Sóstógyógyfürdőre július 13.-án!