A munkaerő fejlesztése innovatív megoldásokat kíván

 

A folyamatos piaci jelenlét  és üzleti hatékonyság érdekében a vállalkozásoknak érdemes időről-időre átgondolniuk és újratervezniük azokat a stratégiai és taktikai lépéseket, amelyek biztosíthatják a hazai gazdasági életben betöltött szerepüket és pozíciójukat. 
 

 

Ebben a formában az emberi erőforrás stabilizálása, a foglalkoztatási problémák korszerű kezelése olyan innovatív megoldásokat kíván meg, mint az alkalmazottak készségeinek fejlesztése, a szakmai tudás megújítása.
 
A mindennapi gyakorlatban is hasznosuló, a munkába teljes értékűen beépülő ismeretanyag megszerzése nem igényel minden esetben hosszadalmas, több napos képzéseket. Az újonnan induló tavaszi Egynapos Programsorozat nevéből adódóan is rövid idő alatt, de hosszú távon tudja biztosítani azon kompetenciák megszerzését, amelyek a munkavégzést hatékonyabbá és gördülékenyebbé tehetik.
 
Szakemberek segítségével olyan témákat járnak körül a programok, mint a munkatársak hozzáállásának megváltoztatása, az értékteremtés törvényei, a személyes márkaépítés vagy az ötletgenerálás technikái. A kompetenciafejlesztő programokon a hazai vállalkozások akár teljes létszámmal is részt vehetnek.