Rockzenei koncertekkel az állatokért

Önkéntes kezdeményezésre jótékonysági koncertet rendeznek a Kisherceg Állatmentő Egyesület javára  február 16-án, Nyíregyházán.

 

–A három zenekar közreműködésével szervezett esemény teljes bevételét az állatmentők kapják, ezzel járulva hozzá a csapat pénzt, időt és energiát nem sajnáló, küzdelmes, de a nehézségek ellenére is kitartó munkájához.

 
-Nemrég egy fiatalember, Szabolcs keresett meg minket egy talált, beteg cicával kapcsolatban. Sajnos több helyről visszautasították, de mi nem mondtunk neki nemet. Kezeltettük a cicát, majd amikor rendbe jött, egyesületünkhöz költözött. A segítség annyira meghatotta Szabolcsot, hogy elhatározta, szervez nekünk egy koncertet, persze csak ha belemegyünk. A válaszunk természetesen IGEN volt – meséli a szerencsés találkozás körülményeit Simon Emese, az egyesület alelnöke.
 
-Egy állatbarát ismerősömnek köszönhetően, az egyesületen keresztül jutottunk el a Barzó Állatgyógyászati Centrumba. Ott már vártak, kivizsgálták és ellátták a cicát. Kiderült, hogy macskanáthája volt, kezelés nélkül rövid időn belül elpusztult volna. Nagyon jó volt látni, hogy egy beteg kiscicán szívvel-lélekkel segítenek. Másnap kezdtem gondolkozni, hogyan tudnék én segíteni az egyesületnek – erősíti meg Stadler Szabolcs, a február 16-i koncert szervezője.
 
Hozzáteszi: a résztvevő zenekarok ingyen vállalták a fellépést, ahogy a helyszínt és a technikai hátteret is mind „adományként” kapja az egyesület.
 
-A Spider énekese jó barátom, megkérdeztem, és azonnal igent mondott, ahogy a zenekar többi tagja is. Az egyik koncertjükön beszéltem a hangosítóval, aki szintén vállalta, hogy segít nekünk. A Hellmusic X-Café üzletvezetője pedig felajánlotta, hogy tartsuk ott a rendezvényt! Óriási köszönet érte nekik, Pollenszki Árpádnak pedig azért, hogy elhívta a Diamond és az Own Projekt nevű csapatokat is, akik szintén pozitívan álltak a kezdeményezéshez!
 
 
JÓTÉKONYSÁGI KONCERT • SPIDER • DIAMOND • OWN PROJECT
 
Időpont: 2012. február 16. (szombat)
Helyszín: Hellmusic X-Café (Nyíregyháza, Dózsa György u. 1.)
Kezdés: 20.00
Belépő: 1000 Ft
Támogató jegy: 500 Ft-os áron kapható a Barzó Állatgyógyászati Centrumban (Nyíregyháza, Barzó út 1.) és a Hangzavar Heavy Metal boltban (Nyíregyháza, Petőfi tér 1./Park Üzletház, földszint), továbbá igényelhető a Kisherceg Állatmentő Egyesület elérhetőségein.
 
A koncertre ellátogatók személyesen is találkozhatnak az egyesület tagjaival, akik felvilágosítást adnak mindennapi áldozatos munkájukról.
 
A rendezvény támogatói:
 
Széll András, Marosi Arnold - Hellmusic
Balogh Attila - Gibaudio
 
A koncertről, a mentett állatok állapotáról és örökbefogadási lehetőségeiről, valamint az állatmentők munkájáról bővebb felvilágosítás kérhető az egyesület megújult elérhetőségein:
 
Kisherceg Állatmentő Egyesület
20/322-8860
Bankszámlaszám: 14100055-19719849-01000001 Volksbank