Város szlogen – Pályázat Kisvárda népszerűsítésére

 

Kisvárda város középiskolásai számára „Város szlogen” címmel pályázatot hirdetnek. A pályázat célja, hogy 3-5 szavas jelmondattal népszerűsítsék a várost.
 

 

 
A pályázat részvételi feltételei: A pályázaton életkortól, lakóhelytől függetlenül olyan magánszemélyek vehetnek részt, akik Kisvárda város valamelyik középiskolai intézményével tanulói jogviszonyban állnak. Pályázónként maximum 3 szlogen küldhető be. A zsűri a beérkező szlogeneket külön-külön, tehát nem pályázónként értékeli.
 
A pályázat formai követelményei: A szlogeneket kizárólag elektronikus formában fogadjuk, és a szlogen@kisvarda.hu e-mail címre kérjük megküldeni. A beküldött szlogen szóközökkel együtt maximum 50 karakter lehet.
 
A nevezéshez kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:
a pályázó neve, iskola neve, évfolyam, a pályázó címe, telefonszáma, e-mail címe
 
Szempontok: A szlogen utaljon Kisvárda város egyediségére, legyen rövid, ötletes, hiteles, jól alkalmazható.
 
Beküldési határidő: 2012. április 13. (péntek)
 
Pályázati feltételek: A pályázat benyújtásához a pályázó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelően, nem határidőben vagy hiányosan benyújtott pályázatok nem vesznek részt az elbíráláson.
 
A pályázat elbírálása: A pályázatot Kisvárda polgármestere által kijelölt 5 fős zsűri, 2012. április 18-áig bírálja el. Amennyiben különböző pályázóktól azonos szlogen érkezik a pályázatra, a szlogen@kisvarda.hu e-mail címre először érkező pályázatot vesszük csak figyelembe.
 
A pályázat díjazása: A nyertes pályázó 25.000 Ft értékű informatikai vásárlási utalványban részesül.
 
Eredményhirdetés: Az eredményhirdetésre 2012. április 19-én kerül sor Kisvárda város honlapján. A nyertes pályázót levélben értesítjük.
 
Bővebb információ a pályázattal kapcsolatban a palyazatinfo@kisvarda.hu e-mail címen kérhető.
 
A nyertes szlogennel Kisvárda Város Önkormányzata szabadon rendelkezik, azt korlátozás és a meghirdetett díjon kívüli egyéb ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja, átdolgozhatja.
 
A kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek is nyilváníthatja, és nem hirdet nyertest.
 
 
Zsiros Attila – (kisvarda.hu)