Úszó alkalmatlanságok vetélkedtek - Videó

Úszó alkalmatlanságok versengtek SóstónRagyogó időben és kitűnő hangulatban telt július 23-án, szombaton az Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője és tóparti bogrács-party Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. A vártnál is több csapat nevezett vízi tákolmányaikkal a többfordulós megmérettetésre, az abszolút győztesek a Nyíregyházi Állatpark képviselői lettek.

 Sajnos volt, aki el sem tudott indulni a futamában, vagy a pálya teljesítése közben süllyedt el, de óvásnak is szemtanúi lehettünk az elődöntő során. Viszont ellenségeskedésnek nyoma sem volt, alapvetően a jókedv volt a meghatározó ezen a családi rendezvényen, ahol a versenyzők sebességét traffipaxszal mérték a rendőrök.


A selejtező szüneteiben egyébként búvárbemutatót, az eredményhirdetés előtt pedig harcművészeti bemutatót is láthattunk.

 

 

De ekkor már sokak inkább az illatokra koncentráltak, hiszen elkészültek a különböző bográcsban és szabad tűzön készült, különlegesebbnél különlegesebb étkek a helyi vendéglátó egységek jóvoltából. A napot pedig a Krúdy Terasz előtti színpadon játszó zenekarok, valamint a körbe-körbe járó hegedűsök muzsikája zárta.