Tábori csalogató

E-misszióAz E-misszió Egyesület idén is szeretettel várja Csiperke Erdei Iskolájába és Táborába a természetszerető gyerekeket. Táborunk a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében lévő Márokpapin található, ahol a hét folyamán a gyerekek erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a Beregi-sík változatos állat- és növényritkaságaival.

A nagy kiterjedésű erdők és festői ligetek környezetében egész hétre szóló változatos programot nyújtunk, amelyben túrák, madármegfigyelések, gyógynövény- és gombaismereti foglalkozások, mikroszkópos vizsgálatok, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, bátorságpróba, éjszakai túrák egyaránt szerepelnek.

Márokpapiból indulva csillagtúraszerűen bekerekezzük a Szatmár-Beregi tájegység vadregényes tájait és megismerkedünk a környező települések természeti- és kultúrtörténeti nevezetességeivel.

A programban a tekerésen kívül szabadidős és sport tevékenységek szerepelnek.

Az elhelyezés összkomfortos épületben történik, de lehetőség van sátrazásra is.


Időpontok:

- 2011. Július 10-16.        kaland és természetismereti tábor

- 2011. Augusztus 01 - 07.        kerékpáros tábor

Honlapunkon további információ olvasható programjainkról és a technikai tudnivalókról. (www.csiperkeerdeiiskola.hu, www.e-misszio.hu,)

További felvilágosítás és jelentkezés:

E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, Szőke Zsuzsa, E-mail: szokezs@e-misszio.hu, http://www.e-misszio.hu, http://www.csiperkeerdeiiskola.hu, 4400 Nyíregyháza, Szabolcs u. 6, Tel./fax: 42/504-403, 06-20/431-8086