V. Nővér Oscar verseny Nagykállóban

NAgykállóA február nemcsak a farsangi mulatságok, hanem az Oscar szobrok hónapja is. Már évek óta nem csak a hollywoodi színészeknek hozza el az Oscar a szakma elismerését, hanem az Egészségügyi Holding Nonprofit Zrt. tagkórházának, a Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórház Nonprofit Kft. nővéreinek is.

Idén már 5. alkalommal rendezte szakkórház a „Nővér Oscar” versenyét, ahol az intézmény szakdolgozóiból álló csapatok nem csak szellemi, de gyakorlati tudásukról is képet adtak. A legjobban teljesítő csapat egy évig a „Nővér Oscar” szobor boldog tulajdonosa lehet, amely egy rangos elismerés egy-egy osztály nővéreinek.

Látványos verseny, kellemes kikapcsolódás és a manapság megtépázott nővéri szakma elismerése volt ez a nap, amelyet legjobban bizonyít, hogy ebben az évben már 12 csapat mérte össze tudását.

Az idei „Nővér Oscar”-t a Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórház III. Pszichiátriai Osztályának csapata (Cseresznye László mb. főápoló, Deme Erzsébet diplomás ápoló, Páll Mónika szakképzett ápoló, Gajdos Zsoltné szakképzett ápoló) vehette át és őrizheti a szakmai elismerés szobrát egy évig.