Kállay-Saunders András megbirkózik Takács Nikolas-szal

Az ország két legnagyobb tehetségkutató versenyében tűntek fel, most azonban ugyanabban a kategóriában indulnak a győzelemért. Kállay-Saunders András a Megasztárban tűnt fel és bűvölte el mindenkit, Takács Nikolas pedig az X-Faktor döntőseként vette le a nézőket a lábukról. A TV2 és az RTL Klub tehetségei most a Glamour Woman of the Year a legsármosabb férfi kategóriájában mérettetik meg magukat.

Az immáron Magyarországon is hagyománnyá vált Glamour Woman of the Year díjátadó gáláin megszokhattuk, hogy a hölgyek különböző kategóriákban való elismerése mellett az erősebbik nemet is díjazzák. A legsármosabb férfi kategóriájáért idén két olyan ember is verseng, akik rajonganak a divatért és annak ellenére, hogy csak nem régóta ismerhette meg őket a közönség, tehetségükkel máris mindenkit elvarázsoltak. Kállay-Saunders Andrást és Takács Nikolast, a két konkurens kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában feltűnt énekest egyaránt meglepte a jelölés híre.

„Bevallom őszintén, nem kísértem figyelemmel a Glamour Woman of the Year gáláit Amerikában, ahol nagy hagyománynak számít ez a díjátadó, és egyáltalán nem számítottam rá, hogy jelölnek erre a díjra, de nagyon jó érzés.” – árulta el Kállay-Saunders András, aki mindig odafigyel a külsejére. „Próbálok mindig szépen felöltözni, ha kimegyek az utcára. Nem megyek minden nap ruhát vásárolni, de fontos az öltözködés. Nem vagyok márkafüggő, nem muszáj, hogy igényes legyen az adott darab, a lényeg, hogy jól álljon nekem.” – tette hozzá a Megasztárban feltűnt tehetséges énekes.

"Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek, ki tetszik, kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek ebben a kategóriában.”- mondta a tekintélyes kalapgyűjteményéről is ismert énekes. „Persze jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben" – árulta el az X-Faktor döntőse.