Hétvégi újdonságok a Comedy Centralon

A Dokik záró évada és az Azok a ’70-es évek show után még mindig tartogat újdonságokat a Comedy Central. A magyar humorcsatorna hétvégi programjába került be két brit vígjáték. Szombatonként a Kretének klubja, míg vasárnaponként a Csengetett, Mylord? szórakoztatja a nézőket.


A fanyar brit humor szerelmeseinek kedvez újra a Comedy Central. A magyar humorcsatornán a hétvégétől két angol vígjáték is debütál. A Kretének klubja egy nem épp hétköznapi falucska életét mutatja be, amely nem épp vendégszeretetéről híres. A helyiek a feléjük tévedő turistákat vagy épp rokonokat mondhatni elüldözik viselkedésükkel. A Kretének klubja január 15-től minden szombaton 23:30-kor kerül képernyőre.

 

Vasárnap pedig egy legendás sorozatot, a Csengetett, Mylord?-t tűzi műsorára a Comedy Central. A brit humor rajongóinak be sem kell mutatni az 1920-as évek Angliájában játszódó történetet, amelyben Lord Meldrum és családja, valamint az őket kiszolgáló személyzet életét követhetjük figyelemmel. Január 16-tól minden vasárnap 18:35-kor kezdődik az időutazás London előkelő negyedébe.

 

Kretének klubja – szombatonként 23:30-kor a Comedy Centralon!

Csengetett, Mylord? – vasárnaponként 18:35-kor a Comedy Centralon!