Vállalkozói konferencia Nyíregyházán

Vállalkozói konferencia Nyíregyházán A tavalyi évet követően idén is folytatódik a kis- és középvállalkozóknak szóló Raiffeisen Üzlettárs Klub rendezvénysorozat.

Az esemény keretében a sorozat szakértői az ország 19 városában több ezer vállalkozó számára ismertetik az előttünk álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit, valamint segítenek a vállalkozókat leginkább érintő pénzügyi kérdések megválaszolásában.

A konferenciasorozat október 28-án Nyíregyházára látogat.

 

"A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája, a hazai és a világgazdasági környezet kiszámíthatósága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás" – mondta Mikola Ágnes, a Raiffeisen Bank régióvezető-helyettese, a konferencia házigazdája. "A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig - mint például az árfolyamhatások kivédésének lehetősége - széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak.
 
A rendezvényen Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője ismerteti a világgazdasági válság aktuális hazai kihatásait, az Európai Unió országainak gazdasági állapotát, Magyarország nemzetközi megítélését és a várható devizaárfolyamokat.

A konferencia résztvevői ezen túlmenően megismerkedhetnek - a rövidlejáratú forgóeszköz-hiteleken túl a hosszú távú beruházás-finanszírozáson át - a vállalatok pénzgazdálkodással kapcsolatos aktuális problémáival, illetve a banki tanácsadók elmúlt időszakbeli ügyféligényekből származó legfontosabb tapasztalataival. A konferencia abban is segítséget nyújt a kkv-k vezetőinek, miképpen vehetnek igénybe most kedvezményesen, akár induló költségek nélkül különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő kedvezményes számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatást.

 

VÁLLALKOZÓI KONFERENCIA

NYÍREGYHÁZA

2010.10.28.

 

 Program:

14.00–14.30 Regisztráció, kötetlen beszélgetés

14.30–14.45 Megnyitó
Mikola Ágnes
Régióvezető- helyettes

14.45–15.30 Gazdasági kitekintő (trendek, piaci változások)
Török Zoltán
Főosztályvezető

15.30–15.50 Kávészünet

15.50–16.20 Premium Banking - Továbblépés a pénzügyekben
Tölgyes László
Szegmensvezető

16.20–17.10 Partneri kapcsolat a pénzügyekben - a siker mindkét fél közös érdeke
Dercsényi György
Kisvállalati üzletágvezető

17.10– Svédasztalos vacsora

 

 

Helyszín:

Hotel Pagony
4400 Nyíregyháza, Újmajor