VIDOROGJON a FÖLD is

VIDOROGJON a FÖLD isHelyi természeti értékeket és termékeket, valamint fenntartható viselkedésmintákat népszerűsít az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, a Felső-Tisza Alapítvány és a Magyar Természetvédők Szövetsége rendezvénysorozata.

Kövesse nyomon legfrissebb híreinket a Vidor Fesztiválról:

Vidor Fesztivál 2010

 

2010. augusztus 27 - szeptember 3. között VIDOR Fesztiválra érkezik az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, a Felső-Tisza Alapítvány és a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) összefogásával rendezett, helyi természeti értékeket és termékeket, valamint fenntartható viselkedésmintákat népszerűsítő rendezvénysorozat. Az akció során az MTVSZ és partnerei a helyi társadalmi, gazdasági és természeti értékek ápolásának fontosságát hangsúlyozzák, ugyanis ezek hiányában nemcsak magunknak, de embertársainknak is kárt okozhatunk.

 
VIDOROGJON a FÖLD isA szervezők a környék természeti szépségeiről, érdekességeiről szóló tájékoztató anyagokkal, valamint természetes anyagokból készített ajándék- és használati tárgyakkal is várják az érdeklődőket.
 
Az ismeretterjesztő sátorban továbbá olyan népi játékokat lehet kipróbálni, mint a pörgettyű, vagy a kereplő sáska.
 
 
 
VIDOROGJON a FÖLD is
 
 

 

e-misszio.hu