Vad partyval ünnepelt a Comedy Central

Vad partyval ünnepelt a Comedy CentralKábítószer, ital, lányok és Ulrike, a bernáthegyi társaságában ünnepeltek a Comedy Central hazai és nemzetközi sztárjai a csatorna budapesti irodájában. Jelen összeállításunkat is jegyzetekből készítettük, mivel a szerző semmire sem emlékszik.

Vad partyval ünnepelt a Comedy CentralHazai és amerikai sztárok tucatjai és egy eltévedt német csillag is kivette részét hazánk legnépszerűbb humorcsatornájának első születésnapjából. A Dokik, az Így jártam anyátokkal, A nevem Earl, Az ítélet család és a Family Guy szereplői is eljöttek, hogy osztozzanak a fantasztikus sikerben.

 

A születésnapot Litkai Gergely nyitotta meg, aki betűtésztából kihányt egy Happy Birthday Mr. President feliratot, majd egy skandináv Playmate köldökéből kiszürcsölte az aranyfüstös vodkát.

 

 

 

Vad partyval ünnepelt a Comedy CentralA rendezvényre késve érkező Liptai Claudia, akire azért esett a választás, mivel neve hasonlít a főszerkesztőjére, először zavarban volt, de később megszabadult ruháitól és rövid részleteket mutatott be a nyuszis magazin sorozatából. A látvány többeket sokkolt, ám akik megőrizték hidegvérüket, elvezették a színésznőt ahhoz a tárgyalóhoz, ahol valóban a csatorna szülinapi partyja és nem a heti értékesítési értekezlet zajlott. A csokoládé, vanília és amfetamin szökőkutak megtették a hatásukat, ahogy a kubai tánccsoport tagjai is, akik 300 darab banánt húztak elő, váratlan helyről.

 

 

 

A kaviárcsata és a homárdobálás sem maradhatott el, hasonlóan a Jägermeister jakuzzihoz. A későn érkezőket a fénymásolón táncoló Bódi Sylvi várta, aki tévedésből két ipszilonnal többel alkoholos filcezte nevét Havas Henrik homlokára. Az Earl-t alakító Jason Lee saját készítésű luftballonokkal kedveskedett a csatornának, míg a mindig vicces Tim Allen, a Házi barkács sztárja egy malterkeverőt szúrt át a fején.

 

 

 

Vad partyval ünnepelt a Comedy Central  Vad partyval ünnepelt a Comedy Central

 

A hangulat akkor hágott tetőpontjára, amikor az inkognitóban érkező Madonna harminc perces leszbicsókot váltott a bernáthegyivel. Brian a szintén jelenlévő eb, megpróbálta Madonna figyelmét felhívni a tévedésre, ám ő divatos kovbojkalapjától nem látott semmit. Az afterpartyt egyelőre rendőrségi szakértők bevonásával elemzik a Velvet munkatársai, mert ilyet még ők sem láttak. Jelenleg az idegen testüregekben talált tárgyak azonosítása zajlik.