Egy állat tartotta rettegésben a Josh és Jutta frontemberét

Egy állat tartotta rettegésben a Josh és Jutta frontemberét  Egy erdei siklótól majdnem rosszul lett a Josh és Jutta formáció frontembere, Josh. A hozzá nem értő zenész elsőre azt hitte veszélyben az élete, de szerencsére később kiderült, alaptalanul aggódott.

A hatalmas riadalmat egy korallsikló okozta. Az állat éppen Josh kocsijába mászott be, amikor a népszerű énekes rátalált a hívatlan vendégre.

 

Egy állat tartotta rettegésben a Josh és Jutta frontemberét

 

- Éppen a határon túli fellépések miatt egy fontos megbeszélésre rohantam és megmondom őszintén, nagyon megrémültem, amikor megpillantottam az állatot. Az ajtót gyorsan bezártam, hogy ne meneküljön el az állat. Nem mertem hozzányúlni, hanem azonnal hívtam kígyószakértő barátomat Both Zolit, aki jelezte, hogy azonnal jön - mondta Josh, aki Zolival évek óta jó viszonyban van, így azonnal megvolt a telefonszáma.

 

Egy állat tartotta rettegésben a Josh és Jutta frontemberét

 

- A Josh és Jutta popcsapat régóta a kedvencem és jó barátok vagyunk Josh-sal. Néhány nappal ezelőtt kicsit megijedtem, amikor rémülten felhívott és elmondta, hogy mi történt. Elmesélte, milyen színe van a rémületet okozó siklónak. A leírás alapján úgy tűnt, itt bizony egy korallkígyóról van szó, ami halálos méreggel öl! Szerencsére mikor kiértem a helyszínre, megnyugtathattam, hogy csak egy magángyűjtőtől megszökött, ártalmatlan korallsikló okozott rémületet. Az állatot befogtam és hazahoztam - nyilatkozta lapunknak Zoltán.

Egy állat tartotta rettegésben a Josh és Jutta frontemberét

 

 

- Még sosem értem kígyóhoz, ám a szakértő megfogta a siklót és mondta, hogy nyugodtan érjek hozzá - jegyezte meg Josh, aki végül egy kis késéssel ugyan, de odaért a találkozóra.

 

 

A sikerduónak nyár elején megjelent a legújabb kislemeze, amely "Az élet, mint homokszem" címet kapta.

A korong viharos gyorsasággal lett népszerű, ennek is köszönhetően a felkérések száma is megnőtt. Jó hír, hogy nem csak Magyarországon, hanem az országhatáron túl is egyre nagyobb igény van a felhőtlen szórakozást biztosító csapatra. A duó igyekszik minden felkérésnek eleget tenni.

Ahogy a fenti eset is mutatja, elhatározásukban még egy csúszómászó sem szabhat határt.