A Nyíregyházi Rendőrkapitányság két baleset szemtanúit keresi

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság két baleset szemtanúit keresi Július 21-én 13 óra 20 perckor Nyíregyházán a Debreceni út külső sávjában tartott a városból kifelé egy ismeretlen tehergépkocsi. A 109. szám előtti útszakaszon) a jármű elsodort egy kerékpározó asszonyt, majd megállás nélkül tovább közlekedett Debrecen irányába. A biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. 

A rendőrségi adatgyűjtés megállapította, hogy az ismeretlen jármű egy szürke színű Skoda Liaz típusú tehergépkocsi volt, rozsdás, kopott hátsórésszel és kávébarna színű, feltekert ponyvatakaróval. A rendőrség azok jelentkezését várja, akik tudnak a keresett járműről, vagy érdemi információval rendelkeznek a körülményekről.

 

A másik baleset július 26-án 22 óra 50 perckor történt, szintén Nyíregyházán. A vizsgálat adatai szerint az Inczédy sorról balra a Bocskai utcára a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva kanyarodott egy román rendszámú Opel Zafira személygépkocsi. A jármű egy keresztben szabályosan induló Opel Corsa jobb oldalának ütközött. A vétlen járműben utazó gyerek súlyosan, édesanyja, valamint az okozó sofőr könnyen sérült. A nyomozás során felmerült, hogy a baleset idején a Corsa előtt egy fiatal nő által vezetett piros színű Suzuki azelőtt pedig egy Renault személygépkocsi állt a kereszteződésben. A baleset pontos körülményeinek tisztázásához a rendőrség kéri a Suzuki és a Renault vezetőinek vagy utasainak, a mentőket és rendőrséget értesítő személy, vagy más szemtanú jelentkezését.

 

 

Bármelyik ügyben bejelentést lehet tenni a Nyíregyházi Rendőrkapitányság
Közlekedésrendészeti Osztályán, a (42) 524-600 telefonszám 37-11
mellékén, vagy a 107-es rendőrségi vonalon.