Ada beelőzte Ördög Nórit

Ada beelőzte Ördög Nórit Meglepő, vicces, érdekes és izgalmas jeleneteket mutat be nap mint nap a VIVA Tekercs című műsora. Az elmúlt 12 év legemlékezetesebb jeleneteiben feltűnnek a csatorna egykori műsorvezetői, de azok a sztárok is számíthatnak meglepetésre, akik szerepeltek valaha a VIVA képernyőjén…

Egyedül a rekeszizmok vannak veszélyben, pláne olyankor, amikor feltűnik egy-egy, tíz évvel ezelőtti fizimiska a Tekercsben– az emlékek felidézésében pedig a két műsorvezető, Zola és Ben lesznek a nézők segítségére.

 

Ada beelőzte Ördög Nórit

 

A legnagyobbak is a VIVA-nál szerettek volna dolgozni! Ördög Nóri sem maradhatott ki azoknak a sorából, akik a VIVA-n szerették volna elindítani tévés pályafutásukat. Nóri már akkor is bájos volt és egészen sokáig el is jutott a versenyben, de a bírák választása végül inkább Adára esett, aki a mai napig műsorvezetője a zenetévének…

 

Ada beelőzte Ördög Nórit  Ada beelőzte Ördög Nórit

 

Pál Tomi részt vett a műsorvezető-válogatáson, de nem a már ismert, jófiús külsejével: az énekes teljesen úgy nézett ki a fehérre hidrogénezett hajával, mint Eminem. A hasonlóság a rapperrel ennyiben ki is merült, Tomiról pedig bebizonyosodott: sokkal jobb előadó, mint amilyen műsorvezető lehetett volna.

 

Ada beelőzte Ördög Nórit  Ada beelőzte Ördög Nórit

 

Milo, a Való Világ egykori hőse is megpróbálta – ő is jelentkezett, hogy a VIVA műsorvezetője lehessen. Milonak bedobott szabak segítségével egy sztorit kellett elmesélnie - úgy döntött, megfoganásának hiteles történetét meséli el. A következőképpen – igencsak akkurátusan - fogalmazott:

 

Ada beelőzte Ördög Nórit

 

„Amikor apukám egyesítette locsolócsövét édesanyám méhkaptárával...”

 

Tekercs – minden hétköznap 15 órakor, és szombatonként napközben a VIVA képernyőjén!