Együtt tüntet a Nemzeti Őrsereg, a Gárda és a Jobbik

Együtt tüntet a Nemzeti Őrsereg, a Gárda és a Jobbik A Nemzeti Őrsereg június 18-án bejelentett demonstrációt tart Pusztadoboson a vidék közbiztonságáért. A rendezvényen részt vesz a Magyar Gárda és a Jobbik is.

A rendezvény oka: Tiltakozás a községbe Ózdról és Nyírmadáról betelepített cigány jövevények őslakos helyi lakosság irányába történő terrorizálása ellen. A vegyes lakosú Ifjúság utca lakói megelégelték a lopásokat és a segélyosztást követő napokon a késő estébe nyúló dajdajozást,ezért két bátor fiatalember aláírást kezdett gyűjteni a randalírozók ellen, kezdeményezve kitelepülésüket.

Az összeférhetetlen cigányok ezt megtudva a fiatalokat többször megverték a szomszédos Rákóczi-tanyáról baseball ütővel érkezők túlereje segédletével.

Többszöri rendőrségi feljelentés ellenére a garázda erőszakoskodókkal nem történt semmi, ezért a Nemzeti Őrsereg úgy döntött,hogy a Magyar Gárda és a Jobbik segédletével saját kézbe veszi a kezdeményezést és felhívja a jóérzésű civil lakosságot,hogy tegyünk együtt az erőszak ellen, ha már a hatalomnak ez nem áll szándékában.Legyünk ott minél többen június 18-án (csütörtökön) este 6-kor Pusztadoboson!