Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért

Rockzenészek a rákbetegség túlélőiértA koncert alapötlete Zeffer András rockzenésztől származik, aki maga is TÚLÉLŐ és pontosan tudja, milyen örömteli, erőt adó érzés az amikor megbizonyosodhatunk róla, hogy a bajban nem vagyunk egyedül.

 

 

 

Van, akihez fordulhatunk segítségért, támogatásért…vannak, akik összefognak és segítenek nekünk-értünk; ahogyan azt annak idején zenész barátai bizonyították egy a gyógykezelésének támogatásáért szervezett segélykoncert formájában.

 

Legyetek most Ti is támogatója a rákbetegségből gyógyultak túlélőklubjának!

 

A Nemzeti Rákellenes Nap és a koncert célja: hogy bemutassa a Túlélők Klubját és a gyógyultak sikertörténetein keresztül példát mutasson, reményt és hitet adva a betegséggel éppen most küzdőknek és a hozzátartozóiknak. A Magyar Rákellenes Liga azért dolgozik, hogy minél többen csatlakozhassanak a Túlélők Klubjához! Mert a rák -és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni- legyőzhető!

 

A koncert bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlják fel azzal a kritériummal, hogy kizárólag a rákbetegek  gyógyíttatására,  gyógyszeres kezelésére fordíthatják.

Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért

A fellépők a következők: Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takács Tamás, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Mobil Mánia, Vikidál Gyula, Zeffer András, Deák Bill Gyula, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép és a Sic Transit.Vagyis a magyar rock élet élvonala, fenegyerekei!

 

A koncert sajátossága, hogy egymást követik a fellépők a nagyszínpadon és egy-egy fellépő között átállásra lesz szükség, amíg a hangszerek a színpadra kerülnek és behangolják őket. Ez az időhossz két fellépő között úgy 10-12 perc.

 

Ezt az időt ki tudjuk hasznosan tölteni úgy, hogy a nagyszínpad előtt egy „kisszínpadot” állítunk fel, ahol a két fellépő közötti, az átállásra fordított idő hasznos kitöltésére nyílik lehetőség. Az egyes rákbetegségről egy-egy szakavatott orvosprofesszor tud a nézőközönség számára értékes - természetesen nem száraz és tudományos, hanem emberi hangú, "rockkoncert-kompatibilis" - előadást tartani a műsorvezető közreműködésével.

 

 "Gyere el Te is, rajtad ne múljon a gyógyulás!"

 

A koncert jegybevétele a Magyar Rákellenes Liga elkülönített bankszámláján jelenik meg, aminek felhasználásáról egy külön kuratórium dönt.

 

Jegyek kaphatók a Koncert és Média hálózatában vagy a www.jegyelado.hu-n.

 

A koncert megvalósítását  a Bayer, Roche, Pfizer, Novartis, Richter gyógyszergyárak segítették elő.